ПРОИЗВОДИ

ПРИКАЗ НА ПРОИЗВОД

ЗА САД

 • нашите акции

  нашите акции

  се Најсодржинскиот во кинески, со понатамошно копија од нашите континентална партнери.
 • Вршење под притисок

  Вршење под притисок

  Ние сме во состојба да им обезбеди на клиентите PIMACS производи: високи перформанси со леснотијата на инсталација и одржување; Достапност со најниски вкупниот трошок и безбедност.
 • Нашите висококвалитетни

  Нашите висококвалитетни

  производи се исполнат различни меѓународни стандарди: API, ASTM, ИАНМСП, BS, DIN ISO, JIS, MSS, SAE ...

АПЛИКАЦИИ

ИНДУСТРИЈА НА СЛУЧАЈ

ВЕСТИ

прес-центар

WhatsApp Онлајн Chat!