produk

produk nembongkeun

Ngeunaan AS

  • saham kami

    saham kami

    anu panghadena di Cina, jeung cadangan salajengna ti mitra buana urang.
  • Pintonan dina tekenan

    Pintonan dina tekenan

    Kami bisa nyadiakeun produk customer PIMACS: Performance tinggi jeung betah Instalasi & Purwokerto; Kasadiaan sareng Cost sakabéh panghandapna jeung Kasalametan.
  • Kami kualitas luhur

    Kami kualitas luhur

    produk papanggih rupa-rupa standar internasional: API, ASTM, ASME, BS, DIN ISO, JIS, MSS, Sae ...

aplikasi

industri hal

wartos

warta Center

WhatsApp Online Chat!