PRODUKTET

PRODUCT DISPLAY

RRETH SHBA

 • rezervat tona

  rezervat tona

  janë më të plotë në kinezisht, me backup të mëtejshëm nga partnerët tanë kontinentale.
 • Kryerja nën presion

  Kryerja nën presion

  Ne jemi në gjendje që të ofrojë produkte PIMACS konsumatorëve: performancë të lartë me lehtësinë e instalimit dhe mirëmbajtje; Disponueshmëria me kosto më të ulët të përgjithshëm dhe Siguri.
 • Cilësi të lartë

  Cilësi të lartë

  Produktet përmbushë një shumëllojshmëri të standardeve ndërkombëtare: API, ASTM, ASME, BS, DIN ISO, JIS, MSS, SAE ...

APLIKIMET

INDUSTRY CASE

LAJME

LAJME CENTER

WhatsApp Online Chat!