Cina 304 steel baja bar pasagi Manufacturers na suppliers | Mizhang

Welcome To MZ STEEL

304 stainless steel bar kuadrat

Pondok Description:

Product Detail: Optional function Standard JIS,AISI,ASTM,GB,DIN,EN Grade 300 Series Place of Origin Jiangsu, China (Mainland) Brand Name HD20130417P Type Square Application construction Shape Square Certification ISO 201 Stainless steel square bar best seller Packaging & Delivery Packaging Details: wooden case Delivery Detail: 2-4weeks Specifications Stainless steel square bar 1.the same quality with lower price and professional...


  • Port: Shanghai port
  • Sarat pembayaran: T/T,LC
  • Brand: MZ STEEL
  • Price: 2800 USD/TON
  • :
  • jéntré produk

    Tags produk

    Jéntré produk:
    fungsi Alus

    standar

    JIS, AISI, ASTM, GB, DIN, en

    kelas

    300 Series

    Tempat Asal

    Jiangsu, Cina (Daratan)

    brand Ngaran

    HD20130417P

    ngetik

    alun-alun

    aplikasi

    nu ngeunaan jeung susunan

    wujud

    alun-alun

    sertipikasi

    ISO

    201 stainless steel bar kuadrat

    panglakuna

    Bungkusan & Pangiriman
    bungkusan Rincian: kai bisi
    jéntré Pangiriman: 2-4weeks
    Spesifikasi
    steel baja pasagi bar
    1.the kualitas sarua kalawan harga nu leuwih handap sarta layanan profésional
    pangiriman 2.fast jeung suplai stabil
    kami ngahususkeun dina bar stainless steel kalawan kualitas pangalusna, harga na jasa.
    304 stainless steel bar kuadrat
    finish: teuas
    Packing: bisi kai
    Aplikasi: Hal ieu sacara normal dipaké dina sumbu manufaktur, pin, hardware, jsb


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!